Wat anderen zeggen

Mijn route is helder

Als startende ondernemer was ik zoekende naar de weg die ik moest nemen om mijn doel te kunnen bereiken. Ik had mijn doel helder, maar liep eigenlijk als een kip zonder kop te zoeken naar klanten. Ik greep van alles aan, ontwikkelde allerlei dingen, waar vervolgens niks van terecht kwam.

Chantal heeft mij de route gegeven om mijzelf op de kaart te zetten, zodat ik niet alle zijweggetjes meer hoef te nemen. Doordat ik mijn niche helder heb, kan ik beter bepalen wat ik wel en niet wil en wat ik daarvoor moet doen. Het is daardoor rustiger geworden, ik kan mij beter focussen op de dingen die ik wil en waar ik voor sta.

De VIP-dag gaf mij de woorden aan mijn gedachten en de routebeschrijving naar mijn doel. Chantal gaf met het werkboek de structuur aan de dag. Regelmatig pak ik het werkboek erbij om ervoor te zorgen dat ik op de juiste koers blijf.

Minke Hoekstra – Mijn Verrekijker

 

 

 

 

 

 

 

 


De optimale variant van mijn eigen input

Ik had al veel uitgewerkt voor mijn toekomstige onderneming, maar kwam juist door de vele belangrijke details niet snel genoeg vooruit om te kunnen starten met klanten.

Chantals manier van vragen stellen heeft me veel tijd bespaard omdat ik nu niet blijft hangen in mijn eigen gedachtes, terwijl de uitkomsten wel het beste van je eigen input zijn. Door haar coaching voel ik gewoon dat ik beslissingen maak die vanuit mijn eigen ideeën komen, maar daar de meest optimale variant ervan voor me zie.

Voor mij gaf de doorslag dat investeren in haar als coach de enige investering is die in de beginfase echt het geld waard is, omdat je enerzijds geld bespaard doordat je samen sneller tot verantwoorde keuzes komt. Hierdoor verlies je later geen geld aan investeringen die niet niet doeltreffend blijken.
Juist door mijn marketing/communicatie opleiding was ik bang dat veel van het lesmateriaal me te bekend in de oren zou klinken, maar Chantal haar werkwijze zoomt in vanuit andere perspectieven en met de juiste diepgang waardoor je met een heel sterk en voldaan gevoel achter je gemaakte keuzes kunt staan.
Het is geen herhaling van theorieën die ook op internet/in boeken te vinden zijn en die ik zelf al ingevuld had.

Vooral haar invalshoek van vragen stellen geven mij echt het gevoel het beste eruit te kunnen halen en dat is de investering echt waard.

Simone


Nu zie ik in eens dat ik wel meer geld kan vragen voor mijn werk!

Een aantal maanden geleden ben ik voor mezelf begonnen, vol plannen en enthousiasme.
Toch sloeg de twijfel toe. De financiële basis van een baan, maakte plaats voor onzekerheid. Er moest nu toch geld binnen gaan komen.

Mijn klantenkring bestond nu vooral uit de mensen dicht om me heen en via-via. Vaak bood ik mijn hulp zelfs gratis aan.

Samen met Chantal hebben we gekeken naar welke resultaten mijn klanten behaalden. Ik kwam tot de conclusie dat die van grote waarde zijn. Ook keken we naar de gevolgen wanneer mijn klanten geen hulp zouden krijgen. Die bleken enorm.

Ik werd me bewust van de waarde die ik te bieden heb en dat daar ook een prijskaartje aan mag hangen.

Inmiddels ben ik er van overtuigd dat ik mijn praktijk verder uit wil bouwen. Door deze focus heb ik de afgelopen weken een aantal belangrijke contacten gelegd.

Kris – Moxie & Sam

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial